MILITARY HIGHWAY – HJEMREJSEDAG

Start byTbilisi til Istanbul til København
Dato17. september 2019
Vejr+28C sol
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt165 km
Kl. 10.25 af går det fly jeg har booket plads på til Istanbul og derfra videre til København. Der er ca. 14 km til Tbilisi International Airport. Jeg har bestilt taxa til turen. Tbilisi lufthavn er  på størrelse med Billund Lufthavn. Jeg flyver med Türkish Airlines via Istanbul til København. Der er 2 timers tidsforskel mellem Tbilisi og København, så den samlede rejsetid inkl. ophold i Istanbul er på knap 8 timer. de 3 er i Istanbuls nye lufthavn. Den er enorm stor og det tager ca. 30 time at vandre fra de yderste punkter i lufthavnen, som jeg har fornøjelsen af. Ankommer og af går til tiden. På rejsen serveres et måltid på hver flyvning. Fra Kastrup  er det bare at komme hjem og få pakket ud og vasket tøj.

Skriv et svar