PILGRIMS WAY – DAG 1

Start ByCanterbury – Charing
Dato10. april 2023
Vejr+10C – +15C sol – regn/regn/regn
Højdemeter op189 m
Højdemeter ned 30 m
Sværhedsgradhård
Afstand tilbagelagt i dag30 km
Afstand tilbagelagt i alt30 km

Da jeg jeg stod op kl. 6.00 kikkede jeg ud af vinduet og kunne se, at det blev en rigtig våd dag – det regnede.

Morgen mad blev serveret efter at jeg som gæst havde valgt, hvad jeg kunne tænke mig. det er godt nok svært, når der er mange lækkerier at vælge imellem. Men det blev et dejligt morgenmåltid,

På med regntøj og regndækken på rygsækken, kunne jeg begive mig ud på gaden i den regnvåde Canterbury mod vest og ud gennem villakvarterer og ud på en lokal vej – Pilgrims Way.

Den første mindre by jeg vandrede ind i var Chilham med Chilham Castle. Godt våd kunne jeg vandre ind i The Church Mouse Tea Rooms for at få lidt varme og en kop the med en sandwich.

Herfra vandrede jeg videre mod Godmersham Park – der er et herresæde og med egen kirke. et meget smukt sted at komme til ved at der vandres over et græsningsareal langs river Stour, hvor får græsser og nu har lam.

Herefter vandres et stykke langs A 28 – der er ret trafikkeret – for at vandre næste 200 m op langs Kings Forrest mod Charing. Det er er dårlig asfalteret vej med sporadisk lokal trafik. Men sidst på dagen er det krævende at vandre op, når det er første dag og det ikke blev de 24 km, som jeg havde forventning om, men blev 30 km.

På dagens vandring kom jeg forbi Chilham kirke, der ikke som kirken ved Godmersham var åben og hvor der var stempel til pilgrimspasset.

Det har regnet en hel del i området og det ses tydeligt på den frodighed som både græs og blomster er i, især påskeliljer og pinseliljer blomstre ivrigt sammen med de øvrige forårsblomster.

Jeg havde booket overnatning på The Bowl Inn, der ligger lidt uden for pilgrimsruten, men ikke ligger mere end ca. 10 km nord for Ashford – der er en by på størrelse med Århus, hvorfor dens Pub og restaurant ved min ankomst var fuld med gæster.

Efter at have tjekket ind og fået bad gik jeg ned og fik aftensmad. For overnatning inkl. morgen mad betalte jeg £ 90.

Skriv et svar