PILGRIMS WAY – DAG 2

Start ByCharing – Aylesford
Dato11. april 2023
Vejr+8C – +14C sol – sol/overskyet/regn
Højdemeter op82 m
Højdemeter ned267 m
Sværhedsgradmiddel
Afstand tilbagelagt i dag23 km
Afstand tilbagelagt i alt53 km

Dagens vandring er langs Kent Downs på Pilgrims Way, der forløber øst vest.

Jeg startede ud på pilgrimsvejen i smukt solskin, men småkoldt morgen efter at have spist det traditionelt engelsk morgenbod.

Pilgrims Way er en kombination af asfalteret vej skiftende med afsnit af stier, mark- og skovveje i et endeløst forløb, men afvekslende og med meget lidt trafik, mest af lokale beboere. Det er samtidig en afveksling med sving og mange gange vandring op og ned med behagelig højde.

Jeg vandrede forbi et ualmindeligt monument i form af et stort kors udskåret i kalken under markens græs. Monumentet er til ære for faldne soldater i 1. og 2. Verderens Krig.

Senere var der ved et lille anlæg en morsom skulptur i træ af en sovende munk siddende på en bæk – der vel var træt og slappede af på sin vandring . Hyggeligt lille morsomt indslag.

Der er flot udsigt mod syd ud over landskabet.

Jeg var forbavset over, hvor mange ganske få år gamle eller nyrenoverede villaer og store hus der var ud til ruten og med udsigt. Men det er også tæt på London.

Man krydser ikke mange veje og kommer kun i udkanten af nogle småflækker. Så der er ikke mulighed for forplejning før omkring 15 km, hvor der er en pub ved et landevejskryds i Boxley. Her spiste jeg så stegt landkylling til sen frokost.

Den sidste time inden jeg nåede mit overnatningssted regnede det. Men eller var det en fredfyldt og behagelig vandredag i et afvekslende terræn og skønt grønt landskab.

Jeg er nået til Aylesford og overnatter på Lower Bell Inn, der i en udbygning har små pæne motelværelser med bad og en seng. Lower Bell ligger ud til en motorvejsafkørsel. I pubben spiste jeg aftens mad. Der bestilte jeg ganske god og lækker ret stor pizza.

For overnatning uden morgenmad betalte jeg £ 50.

Så en fredfyldt og behagelig vandredag

Skriv et svar