LONDON TO WALSINGHAM – HENREJSE

Start ByKøbenhavn til London
Dato06. september 2023
Vejr+13 C – +30 C sol / sol
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag3 km
Afstand tilbagelagt i alt3 km

Jeg er nu i London i +30C og sol. Hvis vejret fortsætter sådan, bliver den varmt at vandre i morgen Jeg fløj med Norwegian fra CHP til Gatwick og ankom kl. 15.00. Det er jo ret nemt at komme til London Bridge med tog fra Gatwich med ThamesLink, det tog omkring 3/4 time. Min pilgrimsvandring starter i morgen fra Church of St. Magnus the Martyr, der ligger ved London Bridge. Da jeg går til mit overnatningssted – The Tower Hotel – kom jeg forbi Southwalk Cathedral – som jeg besøger ligesom alle pilgrimme i middelalderen besøgte inden de tog afsked med og vandrede ud af London. Her får mit første stempel i mit pilgrimspas, som jeg har med på vandringen. Det viser sig, da jeg går forbi Church of St. Magnus the Martyr, at kirken først er åben i morgen kl. 10.00. Det passer ind i mit program for første vandredag. For overnatning i Tower Hotel London betalte jeg inkl. morgenmad £ 278.

Skriv et svar