LONDON TO WALSINGHAM – DAG 1

Start ByLondon City – Tottenham
Dato07. september 2023
Vejr+18 C – +30 C sol / sol
Højdemeter op32 m
Højdemeter ned29 m
Sværhedsgradlet
Afstand tilbagelagt i dag23 km
Afstand tilbagelagt i alt26 km

Det har været ulidelig varmt op til +30 C og diset. Store internationale hoteller med mange gæster samtidig kl. 7:30 til morgenmad er ulideligt. Men så var det heller ikke værre – det var en flot morgenmadsbuffet. Jeg startede med at vandre 2 km bagud på ruten for at besøge St. Pauls Cathedral lige da den åbnede. Fik naturligvis sat en hel masse ansatte til at få arrangeret, at jeg fik et stempel i mit pilgrimspas af en meget venlig kirketjener, der samtidig påskønnelse mit pilgrimsvandring. Nu har jeg jo besøgt mange katedraler bl.a. Peterskirken i Rom og jeg kan se, at der er hentet design og interiør fra den. Men flot og imponerende er den. Efter besøget vandrede så tilbage 2 km igen til den ydmyge sognekirke Saint Magnus the Martyr – der nu var åben og kunne beses indvendig. Og som det naturlige spurgte jeg om endnu et stempel i pilgrimspasset og straks blev det fundet frem og sat i. Således tilbage på pilgrimsvejen kun jeg nu vandre til dagens endemål og overnatningssted i Tottenham. Ruten var der ikke meget at tage fejl af, første flere kilometer langs Themsen og lidt mod nordøst ved Limehouse langs Regent’s Canal og videre langs Hertford Union Canal, langs River Lea i Lea Vally og frem til Walthamstow Wetlands. Omkring 18 km langs floder og kanaler, hvor der på begge sider ligger tusindvis af disse smalle flodpramme, der nu er bygget om til husbåde af vekslende kvalitet. Her kan så skues af beboerne ned på dem fra de milliondyre 1, 2 og flerværelsers lejligheder hvor prisen ikke starter under 500.000£. 4,5 mio. kr. Samme beboere kan så på gårdsiden se ud over de mange store parker, der er langs dagens vandring og de grønne arealer. Jeg overnatter hos en indisk familie, der har indrettet sig i vaskehuset i baghaven til deres rækkehus og lejer så værelser i det 2 etagers ældre, men gennem moderniseret rækkehus tæt på Tottenham Hall station.

For overnatningen uden morgenmad på Deluxe Homestay near Tottenham Hortsour Stadium beliggende i et renoveret rækkehus på 133 Sherringham Avenue N17 9RU betalte jeg 86 £

Skriv et svar