LONDON T0 WALSINGHAM – DAG 7

Start ByWitherfield – Stansfield
Dato13. september 2023
Vejr+13 C – +22 C overskyet
Højdemeter op328 m
Højdemeter ned126 m
Sværhedsgradmoderat
Afstand tilbagelagt i dag22 km
Afstand tilbagelagt i alt165 km

Dejligt vejr til pilgrimvandring i dag. Tilpas temperatur op ad dagen til +22C let overskyet med sol. I nat havde regnet og veje og græsset vådt. Jeg er i Suffolk, det er landbrugsland med store arealer, der nu ved at blive efterbehandlet, så de brune marker står i kontrast til de grønne hegn og skove og arealer med græs til husdyr. Et smukt, frodigt, bakket landskab med små bysamfund, fordi der er langt til de større byer. Dagens vandring startede bekvemt på små asfaltveje og som dagen skred frem vandrede jeg også på græsstier, der op ad dagen ikke var så våde, så det hængte godt sammen, så jeg ikke fik særlig våde sko og bukseben. En perlerække af landsbykirker blev passeret og besøgt, når de var åbne og pilgrimspasset kom frem, hvor der var stempel i kirken. Som I sikkert kan, fornemme har det været en stille og behagelig vandringsdag og det er jo rigtig dejligt at få sådan en. Her er der langt mellem overnatningsstederne og netop i dagens slutmål – Howkedon – er der kun eet overnatningssted og det er populært. Datoen for min start af vandringen til Walsingham er bestemt efter jeg netop i nat, kunne booke og overnatte i den af de 2 lejligheder, der er i Queens Head Inn i Hawkedon. Restsuranten er lukket mandage og tirsdage. Og i dag er det onsdag. Howkedon ligger så dagens vandring er på 22 km og i morgen er der nemlig 24 km til næste by med overnatning. Restauranten i Queens Head er meget populært og i aften er der næsten fyldt med gæster. det kan jeg så godt forstå, for det aftensmåltid fik serveret og spise, var nemlig ret lækkert.

For overnatning i 80 m2 store moderne lejlighed med køkken, hvor der blev serveret morgenmad – betalte jeg 130 £

Skriv et svar