LONDON TO WALSINGHAM – DAG 6

Start BySaffron Warden – Witherfield
Dato12. september 2023
Vejr+18 C – +24 C overskyet / sol / overskyet
Højdemeter op316 m
Højdemeter ned118 m
Sværhedsgradmoderat
Afstand tilbagelagt i dag24 km
Afstand tilbagelagt i alt143 km

Vejret viste ikke rigtig hvad det ville i dag. Startede vekslende mellem overskyet og sol. Så besluttede det sig for bare at dryppe lidt og så sol og så regn, så det hele blev godt vådt og sidst igen overskyet. Fugtig luft og da regnfrakke skulle af og på blev – det lidt irriterende. Ruten var der der imod ikke noget at klage over. Efter Saffron Warden skulle jeg først hen på eftermiddagen før at træde på asfalt, derimod vandrede jeg adskillige gange over marker uden stien var markeret, men det lykkes at finde “kissinggate” og vandre videre. Man føler lidt at man uberettiget betræder anden mands jord og ejendom. Men det er lovligt nok. Heldigvis havde regnen ikke blødgjort jorden, hvor den var blevet harvet. Vandreskoene forblev uden klæbende jord. Kirker er jo en naturlig del af pilgrimsvandringen og heller ikke nogen undtagelse i dag. De stod nærmest i kø på vandringen. Til frokost spiste jeg på The Old Red Lion lækre pølser på en bund af kartoffelmos og sovs. Man skulle tro man var i Sverige. Og for aftensmad og overnatning et det The White Horse jeg vandrede frem til. The White Horse ligger, som mange Inns ved et vejkryds lidt uden for byen og i dag direkte på pilgrimsvejen. Jeg er nu langt ude i det engelske landbrugsområde med store gårde med store markarealer, hvor efterårsarbejderne med at klargøre jorden er i gang. Vandringen bød på, at jeg vandrede igennem grevskaberne Hertfordshire, Essex og nu er jeg i så Cambridgeshire.

For overnatning inkl. morgenmad på The Withe Horse Inn betalte jeg 65 £

Skriv et svar