BIRGITTALEDEN SYD – HJEMREJSE

Start ByTrelleborg /Høllviken til Holbæk
Dato17. april 2022
Vejr+13 – sol / let vind
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt82 km

Som nævnt under DAG 4 – så har jeg venner i Høllviken. Så derfor vandrede jeg videre fra den katolske kirke og til Høllviken. Høllviken er i realiteten en forstand til Malmö, der ligger ud til Øresund og er et område som i sommertiden er attraktivt for turister.

Efter nogle gode timer med mine venner, så fik jeg Stefan til at køre mig til busholdepladsen. Her kunne jeg tage bussen til Hyllie Station, der er stationen før Malmø Station og som er på linjen til Danmark/ Københavns Hovedbanegård med Øresundstoget. Fra København rejste jeg med toget til Holbæk og valgt på grund af det sene ankomsttidspunkt at køre i taxa til min bolig i Tuse.

Skriv et svar