OLD WAY I – DAG 2

Start ByTitchfield til Havant
Dato20. oktober 2021
Vejr+ 16 C let overskyet / sol
Højdemeter op219 m
Højdemeter ned217 m
Sværhedsgradmoderat
Afstand tilbagelagt i dag24 km
Afstand tilbagelagt i alt47 km
Det blev ikke den vandring jeg havde forventet på grund af den utrolig store mængde nedbør, der kom over natten. Alt var vådt - veje og stier, åløb over sine bredder. I lavninger og på enge var der blankt vand. Første sti jeg fulgte på Old Way endte i nogle kæmpe dybe vandhuller på størrelse med swimmingpools og uden mulighed for at vandre tørskoet forbi og da jeg skulle under 2 underføringer (motorvej og jernbanelinje) længere fremme og sådan nogen har det med at være fyldt med ulækkert vand, måtte jeg ud på landevejen. Stierne (Footpath/ Bridleway) kan ofte i byerne og også andre steder være hegnet ind med hegn på begge sider, så det er umuligt at vandre uden om eventuelle forhindringer f. eks. store dybe vandpytter. I England er landevejene ofte smalle og de er med stærk trafik. Just ikke nogen fornøjelig morgen start i småregn og med regnvåd vejbane og med klart vand i vejsiden. Efter godt 5 km på landevej kunne jeg vandre ind på en lokal vej frem til en mindre by. Fra denne skulle jeg tage et shortcut på en sti op til nogle bakker, hvor Old Way fortsætter mod øst forbi Portmouth til Havant, der er dages endemål. Indgangen på stien var simpelthen fyldt med vand mellem de to første huse, så det kun bliver med at få våde sko. Så det måtte jeg opgive.
Resultater blev desværre at vandringen oppe på bakkesiden med udsigt over Portsmouth ikke blev til noget. Til gengæld blev det vandring på fortov resten af dagen langs befærdet gader igennem en perlerække af sammenbundne byer langs kysten.
Omkring middagstid vandre jeg ind på en pub og spiser frokost - hvad ellers fish and chips.
Resten af dagens vandring er langs den østgående befærdede vej, der fører frem til Havant. Den går gennem den blandede bebyggelse langs veje, der skifter mellem boliger og erhverv af varierende art. Man følger faktisk udviklingen langs vejen gennem årene der er gået.
Vejret var med sol og lunt + 16C, så jeg måtte smøge ærmerne op på t-shiten, så jeg blev mindre svedig.
Jeg vandrede frem til Havant, hvor jeg overnatter på et gammelt hotel med pub midt i byen og ud til Old Way. I Havant er kirken indviet til Skt. Faith.Skt. Faith er en kvindelig martyr i Aquitaine i Frankrig. Den oprindelig kirke er fra 1200 tallet og renoveret i 1862. 
Hotellet jeg overnatter på - Bear Hotel by Greene King Inns - og jeg betalte for overnatning inkl. morgenmad £ 62.

Skriv et svar