CAMINO DE MADRID – DAG 3

Start BySoto del Real til Cerdilla
Dato2. maj 2021
Vejr+10C -+20C sol – sol / regn / sol
Højdemeter op474 m
Højdemeter ned267 m
Sværhedsgradhård
Afstand tilbagelagt i dag33 km
Afstand tilbagelagt i alt85 km
Det var, som jeg nok havde forventet en lang og hård dag. 33 km med indbygget over 500 højdemeter op og en del ned. Og så især sidst på dagen. Jeg ankom lidt over kl. 17 til mit overnatningssted i Cerdilla godt slidt og sulten.  Min morgenmad i form af en picnic bag var åbenbart glemt af hotelpersonalet. Første pitstop var kl. 10.30 i en café fuld af ældre mænd i lycra og nu også ældre mænd i lædertøj med store motorcykler.
Vandringen var længe langs den kunstige sø Embalse de Santillana til venstre og hele tiden Seirra de Guadarrama til højre. Vandrinen var først på landevejen ud af Soto del Real indtil den kunstige sø, hvor der var en god vandresti langs med ind imellem lidt overbegroet. I Manzanares vandres forbi Castillo de Manzanares de Real.
På et senere tidspunkt gik vejen mod nord og det betød, en lang vandring op til kote 1300 m som pashøjde langs landevejen og så efterfølgende ned til Cerdilla, i kote 1100 m, hvor jeg overnatter på et værelse over en bodega. Det viser sig, at jeg skal vandre mere end 2 km gennem byen, der er særdeles bakket. Jeg ankom lidt over kl. 17.00 efter at have vandret i dejlig sol, med et lige pludseligt længere regnvejr og så sol igen. Indehaveren var noget sur, da jeg ankom og spurgte til om jeg kunne få noget at spise. Det blev til en gang friturestegte kylling vinger og ben. Da jeg ville vandre ud før tid for morgenmad fik jeg i en pose et stykke kage og en flaske juice. Morgenmad kunne først serveres kl. 9.30. Og jeg skal ud senest kl. 7.30. Så fik jeg med en pose med kagen og flasken op på værelset. Der var ikke noget at klage på værelset, der i øvrigt var værelset nyindrettet med flot badeværelse.
Det blev en lidt kedelig aften på værelset.

Skriv et svar