OLD WAY I – DAG 6

Start ByPulborough til Bramber
Dato24. oktober 2021
Vejr+ 6 C – +13 C sol / sol / vind
Højdemeter op320 m
Højdemeter ned316 m
Sværhedsgradmoderat
Afstand tilbagelagt i dag21 km
Afstand tilbagelagt i alt138 km
Da jeg sidst på dagen gik fra Steyning til Bramber, hvor jeg overnatter, mødte jeg biler på landevej, men vandrede på fortov langs med vejen. Den øvrige del af dagen vandrede jeg på stier og markveje.
Da jeg kom til Storrington besøgte jeg kirken og fik at præsten skrevet i mit pilgrimspas, at jeg havde besøgt den.
Jeg havde lidt svært ved at finde Old Way, da jeg vandrede i Storrington. Men efter lidt søgen lykkedes det.
Og så gik det på skov-, mark- og græstier først langsomt op ad, for længere frem mere stejlt op, for at ende i en samling huse med en lille kirke og en cafe. Her fik jeg set kirken inde og i cafeen en pause over en kop the. Videre vandrede jeg ad en markvej op på ryggen - i over kote 200 m på Southwest Downs, hvor jeg vandrede mod øst.
Mod nord ser jeg ud over det flade grønne Sydengland. Mod syd ud over sydøst kysten med udsigt mod Spanien. En fantastik flot udsigt i et pragtfuldt solskinsvejr.
15 km vandring på ryggen mod øst. For at komme over A 24, der går nord - syd, går stien 150 m ned på vestsiden og på østsiden 200 m op til omkring kote 250 m.
Så det blev til men del højdemeter på dagens vandring, men det var dem alle værd - alene for udsigten. Den skal opleves på stedet og i nuet.
Der var mange ude at vandre på en søndag, både på langtur og kort.
Old Ways går gennem Steyning, så jeg skulle vandre ned og frem til den hyggelig og charmerende by - Steyning - med en række spøjse butikker, en alene med dukkehuse, en med en modelbager(???), en modebutik med 70'er kjoler og naturligvis pubs og tea houses på hovedgaden. 
Søndag bruger mange englændere til at gå ud at spise med familien og spise, sundays roast eller få creme tea med scorns og clottted creame. Især når det er dejligt vejr. Og der var mange i byen. Jeg valgte en pub, hvor jeg spise en let laksesandwich. Fra Steyning er der et par kilometer til Bramber hvor jeg overnatter. I byen ligger  en borgruin, men den er totalt skjult bag århundredes bevoksning og træer. Bramber er ikke nogen stor by og midt i den er en større pub, der har værelser - The Castle Inn - hvor jeg overnatter.
For overnatning inkl. morgenmad betalte jeg £ 70.

Skriv et svar