VIA TOLOSANA – HENREJSEDAG

Start ByBristol – Pau
Dato22. juni 2023
Vejr+16 C – +26 C sol / sol /sol
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt0 km

Fra mit hotel i Bristol og til Bristol Airport var der en halvtimes kørsel med taxa. Jeg skulle med EasyJet fra Bristol kl. 12.55 med ankomst til Toulouse Blagnac Airport kl. 15.00. Herfra ingen en halvtime med taxa til Toulouse Gar Matabiau. Jeg skal overnatte i Pau og skal derfor med tog.

Jeg ankom til Pau kl. 19.15 og har booket overnatning på Best Western Continental Pau – der ligger 15 min gang fra Pau station.

Man kan sige at det er en lidt mærkelig rejse, men det er faktisk den billigste og ikke meget tidsmæssig længere end at flyve til Paris og tage fly til Pau. Så både for pengepungen og miljøet, den bedste rejseplan.

Planlægningen af min vandring er tegnet således at jeg i morgen taget toget til St. Oloron-Marie og derfra bus til Col de Somport, hvor min vandring på Via Tolosana har retning til Lourdes.

Sædvanligvis vil der blive vandret fra Lourdes til Col de Somport, men dels fordi jeg ikke kunne finde passende overnatningssteder de dage jeg skal vandre , hvis det var mod Col de Somport , så var valget den modsatte vej. Det har så samtidig den fordel, at jeg ikke skal vandre op, men kan vandre ned – det skulle så vise sig, at det næppe var den store fordel.

Skriv et svar