VIA TOLOSANA – HJEMREJSE

Start ByLourdes – Toulouse – København
Dato28. juni 2023
Vejr+15 C – +25 C overskyetl
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt127 km

Rejsen hjem var planlagt til at jeg skulle med toget til Toulouse og med fly derfra Blagnac Airport via Schiphol Amsterdam til CHP. Godt nok lidt kringlet, men igen den billigste måde at rejse retur. Ved at tage fly fra Lourdes Airport via Paris til København, havde jeg måske sparet et par timer, men skulle betale 3 gange så meget som den valgte rejse hjem. Jeg skulle med hurtigtog fra Gar de Lourdes kl. 8.39 og ankom til Toulouse Gar Matabiau. kl. 10.30. Taxa til lufthavnen hvor jeg med KLM afgår kl. 14.05 til Amsterdam ank. kl.16.00 Imidlertid blev afgangen forsinket med 1 time, hvilket var ligegyldigt, da jeg først skulle med KLM kl.19.00 til København med ank. kl. 20.20. Med en sådan rejseplan er der en del ventetid, men det må der leves med. Resten af dagens rejse var med egen bil til min hjemmeadresse i Holbæk.

Skriv et svar