DEN DANSKE PILGRIMSRUTE 20. juli

Start ByBrøndby Strand – Hedehusene
Dato20. juli 2023
Vejr+16 C – +22 C regn/ regn /sol
Højdemeter op46 m
Højdemeter ned16 m
Sværhedsgradlet
Afstand tilbagelagt i dag20 km
Afstand tilbagelagt i alt40 km

I lørdags vandrede jeg fra Københavns Lufthavn til Brøndby Strands Kirke. I dag vandrede jeg så videre fra Brøndby Strand og videre mod nordvest. Det var en lidt trist vandringsdag. Både vejret og vandreruten var ikke så spændende. Fra Brøndby Strands Kirke vandrede ned til Strandparken og derefter på cykel/gangsti frem til Brøndby Havn og videre til Vallensbæk Havn Her regnede det ret meget og den røde regnfrakke måtte på. Da jeg vandrede fra Ishøj Strand mod Ishøj Kirke, måtte jeg igen have regnfrakken på – et par gange. Omkring kl. 11 ikke langt fra Ishøj Kirke hørte jeg klokkeringning og min formodning om, at det nok var en begravelse – var rigtig. Uden at det virkede pinligt for det kommende begravelsesfølge, nåede jeg at se kirken indvendig. Ishøj Kirke lå halvvejs på vandringen. Videre mod Hedehusene kom jeg forbi Torslunde Kirke, som ikke var åben. En sognekirke der er meget velholdt i et lille bysamfund 6 km fra Hedehusene. Vandrevejen til Hedehusene station er gennem et grønt område på cykel/gangsti. Her kommes forbi Det Muslimsk Kulturhus og Moske. Jeg havde fra morgenstunden parkeret ved Glostrup Station, som et kompromis mellem de transportmidler jeg skulle anvende mellem Brøndby Strand og Hedehusene. Som nævnt en del vådt vejr, blæsende og fra middag med vekslende sol og skyer. Jeg havde parkeret min bil i Glostrup ved stationen, da det var muligt at tage bus 500 til Brøndby Strand. Fra Hedehusene tog jeg toget til Tåstrup, hvor jeg skiftede til S-toget mod Farum og steg af på Glostrup Station.

Skriv et svar