CAMINO PRIMITIVO – DAG 5

Start ByBodenaya til Campiello
Dato28. maj 2014
Vejr+8C – +15C regn / regn
Højdemeter op320 m
Højdemeter ned310 m
Sværhedsgradmedium
Afstand tilbagelagt i dag28 km
Afstand tilbagelagt i alt134 km
For det ikke skal være løgn så er det voldsomt regnvejr fra morgenstunden og nu er det på med ponchoen. Andet kan i dag ikke holde regnen ude. Det er koldt fra morgenstunden og der er kun en ting, det er at gå sig varm.
I dag skal der igen vandres op - jeg skal op i 920 m højde for derefter at vandre ned til ca. 600 m højde til dagens endemål, der er et helt nyt albergue i Campiello. En vandring på 28 km.
Alt er vådt da jeg ankommer til alberguet. Og alle de andre medpilgrimme er ligeså forkomne og alle er i dårligt humør.
Der er ikke blevet set meget på vandringen på grund af, at du er fokuseret på at komme igennem dagens regnvejr og der er heller ikke meget at se på under vandringen.
Nu er jeg på vandringen kommet i kontaktet med 2 belgiere, der bor i Barcelona og er taget på camino for at slappe af. De er lige så våde som os andre.
Det glædelige ved alberguet er, at det er helt nyindrettet med stor afstand mellem sengene, gode bade- og toiletforhold, stor industrivaske maskine og stor industritørretumbler, som begge straks bliver sat i gang af ejeren, så alt vores tøj kan blive vasket og tørret. Det er lykken.
Efter et dejligt varmt bad og rent tøj er man klar til at sove et par timer og derefter i en helt ny restaurant få alletiders dejlige fælles aftensmad. Og derefter hygge med de andre pilgrimme.
Her møder jeg første gang Niels fra Aarhus og Reinar fra Tyskland. Og det viser sig, at vi kommer til at vandre sammen til Santiago og nyde hinandens selskab både på vejen og om aftenen.
Byen hvor alberguet ligger i er en flok huse og alberguet og ikke meget mere.
Så alle gik tidlig til køjs.

Skriv et svar