PILGRIMS WAY – DAG 7

Start ByAlbury – Farnham
Dato16. april 2023
Vejr+8C – +15C sol – overskyet/sol
Højdemeter op235 m
Højdemeter ned221 m
Sværhedsgradmiddel
Afstand tilbagelagt i dag21 km
Afstand tilbagelagt i alt167 km

I dag blev det så forår her.

Fra morgenstunden efter en elendig gang morgenmad – 2 pocherede æg på et stykke toastet franskbrød og en kop the – kunne jeg nu i dag igen vandre ud på Pilgrims Way. Først skulle jeg på den lokale bakkede vej vandre op til North Downs Way og fortsætte mod vest.

Ingen store frygtlige vandhuller eller farlige mudderpøle. Det har ikke regnet her i 3 dage nu. Så nu er stierne til at vandre på.

Sådan en søndag morgen var der allerede mange ude at cykle, løbe, ride og vandre, så det var næsten trængsel.

Lige i udkanten af Guildford går pilgrimsvejen over river Wey, hvor man vandre over en træbro. På floden var der også aktivitet med flere både. Ud af byen vandres der yderligere op for at vandre gennem et naturskønt område.

I en flække Seale gik jeg ind i kirken, der var åben og havde et stempel til pilgrimspasset.

Jeg mødte og vekslede ord med 2 andre pilgrimme, der var startet i Winchester Cathedral og vandrede mod Canterbury. Meget hyggeligt at se andre pilgrimme.

I dag var det sidste dag i Surrey Hills, så der blev på dagen lagt godt med højdemeter til de nuværende.

Sidste del af dagen var bare overvejende flad.

Jeg valgte at booke overnatning på en Inn lige uden for Farnham på The Princess Royal Inn.

Da jeg vandrede ind omkring kl. 14.00 på overnatningsstedet kunne jeg efter at have tjekket ind og været i bad, gå ind i restruranten og bestille “Sunday Roast”.

I England er der tradition for at familien spiser “Sunday Roast” til middagsret enten hjemme eller ude på en pub. Jeg fulgte traditionen og fik som kombineret frokost/aftensmad fået serveret retten. Her består den af Yorkshire Pudding, kogte og stegte kartofler, gulerødder, pastinak, stuvet blomkål, ærter og lækker stykker roastbeef. Det er godt nok en mættende ret. Men lækker.

Det var rart at være tidligt på overnatningsstedet, så jeg kan vaske tøjet og det kan nå at blive tørt.

For overnatning på The Princess Royal Inn betalte jeg inkl. morgenmand £ 72 for et dejligt stor lyst værelse med lækkert badeværelse.

Skriv et svar