VIA DE LA PLATA I – HVILEDAG

Start byCaseres til Caseres
Dato13. oktober 2014
Vejr+14C – +18C overskyet / let blæst
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt307 km
Jeg har gjort dagen i dag til liggedag under vandring på Via de la Plata.
Jeg har nu vandret 11 dage og vandret i snit 27 km om dagen. Så jeg havde lige brug for at lade op til de næste dage og de sidste ca. 200 km til Salamanca.
Så i dag er jeg turist i byen og rundt og se
på den og se på den gamle smukke bydel med dens mange velbevarede bygninger, pladser, stræder og gyder fra 1550 -1650 jeg bor på hotel midt i byen 2 min fra gågaderne.
Jeg har fået vasket alt mit tøj - det trængte til ordentlig vask - så det er perfekt til de sidste par ugers vandring.
Så ellers er det hvile og få ladet op til morgendagens vandring på ca. 38 km.

Caseres
 
Den gamle bydel er fantastisk velbevaret. Centrum er naturligvis en stor plads, som desværre er med mange restauranter og turistbutikker. Men går man blot en gyde eller to væk, så er man i en helt anden verden, hvor man med lidt god fantasi kan se 1500 tals mennesker i deres flotte rober gå rundt på visit i hindandens paladser eller gå til gudstjeneste i en af de mange kirker. Plads til almuen har der bestemt ikke været i bymidten, når man ser disse prægtige huse og pladser.

Skriv et svar