CAMINO FINISTERRE – 2012 – DAG 1

Start BySantiago de Compostela til Negreira
Dato18. maj 2012
Vejrsol / tør
Højdemeter op460 m
Højdemeter ned530 m
Sværhedsgradmoderat
Afstand tilbagelagt i dag22 km
Afstand tilbagelagt i alt22 km
Så er jeg på farten igen. I dag starter jeg med at vandre til Negreira. Ca. 22 km. Vandringen sker som hidtil på en blanding af små asfaltveje, grusbelagte stier, skov og markveje i vekslende kvalitet. Og så går det meget op og ned. Altså noget med 200 m i højdeforskel. Gennem eucalyptus skove, marker og grønt landskab med charmerende byer. Fra morgenstunden var der udsigt til Katedralen i Santiago. Det var en flot afsked. Der er faktisk mange der vandre til Finisterre. Bl.a. 4 andre danskere. Manfred tog afstedkom i går og han venter i Finisterre. Vi kan stadig få stempler i vort pilgrimspas, da vi i Finisterre kan få et nyt bevis på at vi har vandret til Verdens Ende. 

Skriv et svar