OLD WAY I – DAG 1

Start BySouthampton til Titchfield
Dato19. oktober 2021
Vejr+ 18C let regn / overskyet
Højdemeter op97 m
Højdemeter ned98 m
Sværhedsgradlet
Afstand tilbagelagt i dag23 km
Afstand tilbagelagt i alt23 km
Mørkt, vådt og lunt var vejret, da jeg vandrede til St. Mary's Church fra hotellet jeg overnattede på, hvor Old Way tager sin begyndelse. Derefter igennem et beboelses kvarter for at vandre over den ene kilometer lange Itchen Toll Bridge til Woolston på den anden side af River Itchen og videre til Netley. Der vandres på en fast sti langs Southampton Water. Tidlige var der i Netley et meget stort hospital med et kapel. Efter en brand i 1928 stod kun kapellet tilbage. I dag står kapellet, som eneste og som en meget markant bygning på et meget stort grønt område.
Herfra vandres igen langs vandet til Hamble le Rice for der at tage The Pink Water Taxi til Warsash over River Hamble. Det var en spøjs oplevelse, at blive sejlet over floden. For at få fat i The Water Taxi, vinker man bare fra molen, når den er på vandet eller på den anden side. Prisen over er på £ 2,5. På østsiden vandres af en grussti langs kysten af Southampton Water til Brownwich Beach. Før Brawnwich Beach vandres der uden om Solent Breezes Holiday Park og nu ind i landet på en lokal vej med mindre trafik til den pittoreske lille by Titchfield.
Efter at have vandret over Itchen Toll Bridge, måtte jeg have regnjakke og uldbluse af for kun at vandre i t-shirt.
Vejret skiftede fra småkedeligt overskyet småregn til blot overskyet og +18C. Jeg havde det helt forkerte vandretøj på, så jeg var godt svedig da jeg sidst på eftermiddagen kunne tjekke ind på The Bugle Hotel i Titchfield. Byen har nogle meget gamle bindingsværkshuse.  
Nu sidder i hotellets pub og får en vel fortjent Gin & Tonic inden aftensmad, der bliver en stor pizza.
Jeg overnatter på The Bugle Hotel og betalte inkl. morgenmad £ 42.
Byen har alle faciliteter, herunder supermarked.

Skriv et svar