CAMINO ARAGONÉS – DAG 5

Start ByArtieda til Undués de Lerda
Dato14. april 2012
Vejrregn / sol / vind
Højdemeter op300 m
Højdemeter ned320 m
Sværhedsgradmoderat
Afstand tilbagelagt i dag23 km
Afstand tilbagelagt i alt124 km
Hvad skal jeg sige? I tror det ikke, når jeg siger at det dårlige vejr forsætter. Det er en bidende kold vestenvind lige i hovedet og små regn. Der er ikke meget at sige om ruten undtagen, at vi kom frem til Undués sent. Vores caminovenner et også nået frem og vi har det rigtig hyggeligt sammen. Mere om caminolivet. Det er faktisk svært at finde tid til at skrive i bloggen, når du kommer sent frem, skal have bad, spise, tale med de utrolig søde caminovenner og sove, når du har tilbagelagt 8 timer på Caminoen. Caminoen giver og tager. Jeg synes nu at den skylder mig lidt medvind og sol. Jeg kæmper med at kunne skrive hver dag.

Skriv et svar