Tolosana I – dag 5

Start byMontpellier til Montarnaud
Dato10. april 2019
Vejr+20C – +22C   overskyet
Højdemeter op200 m
Højdemeter ned110 m
Sværhedsgradlet
Afstand tilbagelagt i dag17 km
Afstand tilbagelagt i alt106 km
Montarnaud er en mindre landsby i regionen Occitanie. Der bor omkring 3.500 mennekser i byen. Byen har ingen særlige spændende kulturminder og er i forbindelse med vandringen blot et overnatningssted. Der er få forretninger i byen. Der er et par restauranter, hvoraf den blev anbefalet som særdeles god og der spise aftensmad. Jeg valgte at vandre ud af Montpellier langs letbane tracheet ud mod Grabels. Det meste af vandringen var på fortov og cykelstier. I Grabels er der en kirke, hvor der er muligt at få et stempel i sit pilgrimspas. Der er høflig selvbetjening ved et bord i haven til kirken. Vandringen var resten af dagen på små lokale veje og markveje. På vejen kom jeg forbi et areal, som er udlagt med solceller og vindmøller. Det er det største solcelleanlæg jeg har set. På vejen mødte jeg et skilt om afstanden til Santiago, det angav en afstand, der er 100 km længere end det jeg sidst mødte selv om jeg har vandre 20 km mod sydvest. Det er den slags sjove oplevelser man møder. Montarnaud er blot en by der overnattes i på Via Tolosana og meget andet er ikke at nævne i den forbindelse. 
Jeg har booket et værelse på et B&B - Chambres d'hôtes Le Bois Des Frenes - der ligge lige ved fortsættelsen af Via Tolosana til næste dags vandring. Overnatningsstedet er i et større hus, hvor jeg har et dejligt stort værelse med udsigt til en frodig have. Gode nye badefaciliteter. Alt er pænt og rent. Blev mødt af værten med tilbud om en kop the og kage da jeg ankom. Overnatning inkl. et flot varietet morgenbord €96.

Skriv et svar