Tolosana I – dag 7

Start bySaint Guilhem til Saint Jean-de-le-Blaquiére
Dato12. april 2019
Vejr+20C – +25C   blæst /sol
Højdemeter op840 m
Højdemeter ned780 m
Sværhedsgradkrævende
Afstand gået i dag26 km
Afstand gået i alt157 km
Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal skrive om angående byen og dens faciliteter. Der er en enkelt cafe - og det er det. Der er en kirke, som ikke er åben for adgang. Det er ikke muligt at købe ind i byen og der er ingen særlige attraktioner. Byen har omkring 650 indbyggere. Kan man finde en anden overnatningsby, vil det være at foretrække. Der er en del højdemeter i dagens vandring. En god kraftig opstigning over en høj ås var en af dagens udfordringer. Nedstigningen på den anden side af åsen var ligeledes udfordrende. Nedstigningen var gennem et lavalandskab af ørkenlignende karakter. Noget jeg ikke tidligere har prøvet. Ellers var vandringen igen på en blanding af lokale veje og markveje og stier. På åsens top var der en fantastisk udsigt over egnen. Området er præget af agerland, vinmarker og ellers udyrket arealer med spredt lav bevoksning, der er noget tornet og med tykke blade. 
Domain le Flo, er et luksus B&B, der desværre ligger noget uden for byen. Overnatningsstedet ligger imidlertid tæt på Via Tolosana, men der skal på anvisning af værten vandres ned over nogle marker og igennem en skov, hvor der ikke er afmærkning. Overnatningsstedet er med store flotte indrettede værelser med egne bad og toilet. Stedet har en dejlig atmosfære og et meget venligt værtspar. Flot have med stort swimmingpool og flot udsigt over terrænet. Der kan kun tilkøbes morgenmad, der er til gengæld et rigtig flot morgenbord. Overnatning inkl. morgenmad gav jeg € 150, hvilket dog i forhold til faciliteter og kvalitet synes noget højt. Er dog eneste mulig overnatning i byen.

Skriv et svar