OLD WAY II – HENREJSEDAG

Start ByKøbenhavn – Gatwick – Bramber
Dato11. maj 2022
Vejr +10 C – +12C overskyet
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag6 km
Afstand tilbagelagt i alt6 km

Så kom jeg tilbage til Bramber sidst på eftermiddagen på dagen for i morgen tidlig at fortsætte min pilgrimsvandring på Old Way mod Canterbury Cathedral og videre til Sct. Pauls Cathedral I London. Startede formiddagen med at vandre hjemmefra de 6 km til Holbæk Station i lidt køligt vejr, dog med solskin tog toget til Københavns Lufthavn.

Jeg rejste med Norwegian fra København til Gatwick. Gatwick har 2 terminaler – Syd og Nord. Norwegian har destination i Terminal Syd og jeg skulle videre med bus – National Express – til Brighton og bussen standser i Terminal Nord. Der er et gratis shottel tog i mellem, der tage 3 min. Vel ankommet til Brighton fandt jeg en taxa, som jeg overtalte til at køre mig til Bramber. En køretur på næsten en 1/2 time med meget trafik i Brighton. Brighton er den største by på sydkysten. Hvis jeg skulle have vandret de knap 20 km havde jeg først kunnet tjekke ind sent på aftenen.

I øvrigt overnatter jeg på den sammen kro i Bramber som i oktober og i det samme værelse. En tritionel engelsk Pub med en god restaurant, hvor jeg spiste aftensmad. I aften er det dejligt vejr med solskin og gæsterne sidder og indtager deres drinks på terrassen.

Jeg overnattede på The Castle Inn Hotel i Bramber. Jeg betalte £ 86 inkl. morgenmad for opholdet i et pænt og stort værelse.

Det var en lidt lang rejsedage, men dejligt at komme afsted igen og glæder mig til at vandre ud i morgentidlig.

Skriv et svar