CAMINO ARAGONÉS – DAG 2

Start ByCastillo de Jaca til Santa Celia
Dato11. april 2012
Vejr+11C tørt /let vind
Højdemeter op95 m
Højdemeter ned900 m
Sværhedsgradhård
Afstand tilbagelagt i dag24 km
Afstand tilbagelagt i alt50 km
dag har det været godt vejr til at vandre i. Omkring +10 og ingen vind og tørt. Manfred og jeg er nået yderligere 25 km mod Santiago. Stien har været op og ned og overfladen har været med rullesten nogle steder igen, så du skal passe utrolig meget på, at du ikke falder, især når det gå nedad. Vi er nu godt trætte i ben og fødder nået til et albergue i Santa. Cecilia.  I dag har vi mødt 2 yderligere pilgrimme, så er der jo i hvert fald 4 i alt på Caminoen. Det er et helt nyt albergue med en columbiansk hospetalera. Vi er kun Manfred og jeg her for i nat. Landskabet er nu skiftet fra barske sneklædte bjerge til grønne bevoksede høje bakker. Nu serverer værten os et godt måltid og så god nats søvn. 

Skriv et svar