THE JESUS TRAIL – 2016

Der blev for længe siden sagt "er du først begyndt på den første pilgrimsvandring, så slutter du aldrig, du få en evig trang til at fortsætte, lyst til at opdage, lyst til at vide, lyst til at lytte, lyst til at se - og lyst til at fortælle, så hun/han du møder bliver overbevist om, at hun/han også skal tage det første skridt på sin første pilgrimsvandring"

Det efterfølgende beskriver min pilgrimsfærd til "Det Hellige Land" og min pilgrimsvandring på The Jesus Trail - der er en vandring i Jesus' fodspor fra Nazareth til Capernarum.
Herfra fortsættes rundt om Galilee Sea - Genesaret Sø - fra Capernarum over Jordan flodens nordlige indløb, langs søens vestside og langs foden af Golan Højderne til Jordan flodens sydlige udløb ved Yardenit med en afstikker nord på til Tiberias.
Derfra tilbage til Nazareth med besøg på Mount Tabor.
En pilgrimsvandring på ca. 200 km.
På vandringen besøges de steder, hvor Jesus efter traditionen har levet og prædiket.
Efter at være retur i Nazareth, var det planen at tage bus fra Nazaret via Tel Aviv til Jerusalem.
Opholdet i Jerusalem skulle samtidig danne mulighed for at vandre fra den gamle bydel - fra Gravkirken - til Fødselskirken i Bethlehem - og retur - en af dagene jeg var i Jerusalem.
Fra Jerusalem var planen at tage bus direkte til Ben Gurion Airport og  om aftenen tage fly direkte derfra til Københavns Lufthavn.
Det skal nævnes, at hele vandringen og resten af rejsen gik fuldstændig som planlagt uden ændringer eller problemer overhovedet.
 

 - a walk in Jesus' footsteps 
    - en pilgrimsfærd til Det Hellige Land