CAMINO DEL NORTE – HVILEDAG – SANTANDER

Start BySantander til Santander
Dato26. august 2013
Vejr+25C regn / regn / overskyet
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt274 km
Når man er ude at vandre langt, er man jo sådan set ligeglad med hvilken ugedag det er. Fordi jeg jo har kvajet mig og glemt min oplader, har jeg nu været nødt til at blive en ekstra dag i Santander. Den dag jeg lå over i Bilbao har jeg indhentet. Og nu får jeg så en ny liggedag. Men set lidt frem, så kan den også indhentes over nogle dage.
Jeg har fået købt en oplader - faktisk 2 - for nu bliver den ene i rygsækkens dyb, så skulle uheldet være ude igen - ja, så har jeg en ekstra. Kald det f. eks. forsikring mod glemsomhed og begyndende alzheimer.
Butikkerne åbner omkring kl. 10.00, så da jeg kom forbi katedralen for at se på den - var der morgenmesse. Så den deltog jeg i. I korte bukser og kort tshirt og vandresko. Præsten kikkede godt nok lidt, da han gav mig nadveren, men jeg tror han kunne se at det var en stakkels luksus pilgrim, der var på valfart gennem hans sogn.
Fik som nævnt købt et par opladere og har nu også fået opladet mobiltelefonerne og ipoden.
Og er nu i gang med at opdatere hjemmesiden.
Udfordring er at få alt udstyr i orden og på plads igen til de næste dage uden ankomst til storbyer. Oplevelsen er at gå i en dejlig ren by med hvide bygninger, brede fortove, flotte bygninger og meget liv med mange mennesker.
Da jeg jo ikke har bil eller andet køretøj til rådighed en sådan liggedag, bliver det jo begrænset, hvor meget udover den inderste bydel du fået set af byen.
Bustransport er begrænset og lidt besværlig for en enkelt dag at satte sig ind i.
Men Santander har også en badestrand og skulle været blive lidt bedre, så har jeg faktisk badebukser med - så hvem ved - måske en tur i vandet - men det stå der sikkert noget om senere.

Skriv et svar