DEN DANSKE PILGRIMSRUTE 4. AUGUST

Start BySigersted – Brøstrup
Dato4. august 2023
Vejr+14 C – +25 C sol / småregn
Højdemeter op83 m
Højdemeter ned58 m
Sværhedsgradmoderat
Afstand tilbagelagt i dag28 km
Afstand tilbagelagt i alt28 km

Så er jeg igen på pilgrimsvandring – nu på Den Danske Pilgrimsrute mod vest. Fra Sigersted nogle km uden for Ringsted til Korsør og over Fyn til Vejen. Eller i Odense til Fåborg og til Wassersleben på den tyske side af Flensborg Fjord. I dag vandrede jeg til Bøstrup ca. 10 km sydøst for Slagelse. Du kan fra Ringsted Station tag bussen til Slagelse og stå af ved Sigersted Huse på Sørøvej.. Dagens vandring var vældig godt afmærket og i øvrigt meget afvekslende mellem små sogneveje, markveje, skovveje og skovstier. Afvekslende ved, at der vandres langs agerland, gennem skove, langs åer bl.a. Susåen og med udsigt til Tylstrup Sø. Vejret var også afvekslende startende med +14C overskyet til +25C og sol med en lille mellem periode, hvor det småregnede uden det blev vådt under træerne. Jeg fik også besøgt tre kirker – Sigersted og Alsted, der begge var lukkede og den sidste Vester Broby kirke, der var åben, så de smukke kalkmalerier kunne beskues.

Overnatningen er på Vicon Hotel og Kongresgård, hvor jeg er tjekket ind i et naturværelse. For overnatning inkl. morgenmad betalte jeg kr. 995 Da hotellet ligger ude på landet spiser jeg aftensmad på hotellet med en veltilberedt menu.

Skriv et svar