CAMINO SANABRÉS – DAG 4

Start byMumbuey til Puebla de Sanabria
Dato12. maj 2015
Vejr+30C – sol / sol / sol
Højdemeter op410 m
Højdemeter ned390 m
Sværhedsgradhård
Afstand tilbagelagt i dag35 km
Afstand tilbagelagt i alt132 km
Startede med et godt morgenmåltid i hotellets bar. Hvis det er muligt at få Zumo - friskpresset appelsinsaft - så drikker jeg altid mindst 1 glas om morgenen. Det er ligesom at få et vitaminspark at begynde dagen på.
Det er en utrolig smuk vandring i et naturskønt landskab, hvor de 1.000 m passeres. I denne højde findes Embalse (Embalse betyder kunstig sø) de Cernadilla.
Som de andre dage er det varmt, men let overskyet.
Puebla de Sanabria bliver dagens overnatningsby.
Jeg har booket et hotel i løbet af dagen for at være sikker på at have et sted at sove. Det viser sig, at jeg har booket et hotel lidt uden for byen, men på den rigtige side i forhold til næste dags vandring.
Hotellet er et hotel, der havde sin storhedstid i 50'erne -begyndelsen af 60'erne. Men der er intet at klage på med hensyn til kvalitet, rengøring og bad/toilet.
Jeg skal ned i den nye bydel og handle ind. Jeg skal have frisk forsyning af vand på flasker og jeg skal også have min proviant fornyet. Et nyt lille brød, en frisk tomat og en dåse tun samt en dåse tunpate.
I rygsækken har jeg denne "nødration" samt en mindre pakke kiks.
Så der altid er lidt til et frokostmåltid eller mellemmåltid på vandringen. Det giver en tryghed at vide, at der er lidt at spise, hvis der ikke lige skulle komme en bar på vejen.
Jeg har ikke set mine medpilgrimme hele dagen, naturligvis fordi jeg ikke overnattede i samme by som dem. Til min overraskelse møder jeg alle her samt en englænder, jeg tidligere har mødt og talt sammen med.
Så det bliver et hyggeligt møde over en godt aftensmåltid på det hotel, som de to overnatter på i den nye bydel.

Puebla de Sanabria
 
Puebla de Sanabria er også en af de "must" byer der skal besøges på Camino Sanabrés.
Den gamle middelalderby, der ligger på en høj bakketop hvor Rio Tera og Rio Castro løber sammen  derfor er et naturligt sted for at bygge en borg. Den gamle middelalder by er særdeles velbevaret og er på UNESCO liste over verdens naturarv
Som det ses af billederne besøgte jeg den gamle bydel om aftenen efter at det var mørkt.
Byen er levende og benyttes og bebos, så det er lidt underligt at gå i disse ældgamle gader og møde moderne menneske.

Skriv et svar