TOLOSANA II – VANDREDAG 4

Start byAuch til Mirande
Dato9. juli 2020
Vejr+35C  sol /sol
Højdemeter op460 m
Højdemeter ned430 m
Sværdhedsgradmoderat
Afstand tilbagelagt i dag26 km
Afstand tilbagelagt i alt115 km
Det er ikke hverdag man har hvid dug og tøjservietter når man spiser morgenmad, men det tilføre morgenmåltidet noget ekstra, når det sker.
Igen i dag da jeg vandre ud, at det allerede varmt og der var ingen tvivl om, at det ville blive meget varmt og en varm vandring.
Jeg skulle egentligt have været til Montesquiou, men da der ikke var nogen åbne overnatningssteder måtte jeg vandre uden for Via Tolosana for at finde overnatning. 
Det er fortsat disse laaaange bløde bakker, der vandres igennem og der også i dag langt mellem byerne og dermed steder, hvor der kan holdes frokost eller få noget at drikke. 
Jeg slæber derfor ud med 3 liter vand og en halv pizza, så jeg har noget at stå imod med på vandringen,
Der er lidt højdemeter i dagens vandring, men det er ikke så anstrengende, men bare noget som skal overstås, for der er ikke meget at se på vandringen. den går fortsat mest på små lokale veje med gangske lidt trafik. Man bliver faktisk forskrækket når der kommer et køre- tøj og bryder stilheden. Mirande hedder dagens slutmål, hvor jeg har booket værelse på et hotel i en sidegade til hovedgaden, der går ud i byens torv. Et ældre hotel, med skal det vise sig en fantastisk restaurant.
Byen er på 3.500 indbyggere. En beskeden provins by i departementet Gers med en tidlige katedral i dag Eglise Sainte Maria fra 1400 tallet sydgotisk byggestil, tung og mørk.
Kirkens tårn er forankret i et fundament på den anden side af gyden og giver kirkebygningen et særpræget udtryk.
Til aften valgte jeg at spise i hotellet restaurant, hvor måltidet blev serveret i den tilhørende terrasse i gården. Det skulle vise sig at være et udsøgt valg. En 3 rettes menu - helt fantastiske gastronomiske retter, der var en perfekt afslutning på endnu en dags pilgrimsvandring.
Det er en del af oplevelsen at møde disse dejlige madsteder og man kan nyde nogle udsøgte rette. 
Jeg havde booket overnatning på Logis Hotel Restaurant Métropole og for overnatning inkl. morgenmad betalte jeg €64.

Skriv et svar