VIA SANCTI MICHAELIS – 2024 – ETAPE 6 – HENREJSEDAG

Start ByKøbenhavn – Rhodos
Dato22. februar 2024
Vejr+6 C – +14 C overskyet / sol / ingen vind
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt0 km

For at komme til klostret på den lille græske ø – Symi – tæt på Tyrkiets kyst, bliver man nødt til at tage et ø-hop til Rhodos. Derfor rejste jeg med fly fra flyselskabet Aegan fra København via Athen til Rhodos. En rejse på små 6 timer – hvor der var 5 kvarters transferere i Athen Lufthavn. Da jeg ankommer hen på den tidligere aften – kl. 18.20 lokal tid, kan jeg ikke på ankomstdagen på Rhodos rejse videre med færge til Symi før i morgen. Det er uden for turistsæsonen, så der er ikke mange turister og caféer, restauranter, butikker m.v. lukker tidligt eller har ikke åbnet endnu. Turistsæsonen starter først om en måneds tid. Jeg overnatter på et lille hyggeligt overnatningssted i den gamle Rhodos by, der ligger inden for bymuren og indenfor 10 min gang til Rhodos Havn. Da det er uden for turistsæsonen har hotelværten oplyst mig om, at jeg ikke kan få morgenmad og da jeg skal være ved færgen kl. 7,30 i morgen tidlig, så måtte jeg ud at finde et indkøbssted må til aftensmad og morgenmad, Det lykkedes at finde en kiosk for morgenmad og et pizzaria for at få aftensmad. For overnatning i et stort rart værelse på Saint Michel Boutique Hotel, betalte jeg 50€

Skriv et svar