CAMINO PRIMITIVO – DAG 1

Start ByVillaviciosa til Pola de Seiro
Dato24. maj 2014
Vejr+10C – +20C sol / regn
Højdemeter op550 m
Højdemeter ned320 m
Sværhedsgradmedium
Afstand tilbagelagt i dag29 km
Afstand tilbagelagt i alt31 km
Villaviciosa er udgangspunktet for pilgrimsvandringen.
  
Jeg vandrede fra det hotel jeg boede på i Villaviciosa til Pola de Seiro, en mellem stor by. Vandringen var på ca. 29 km igennem et Asturisk landskab med grønne bakker af først af mindre skove. Vandringen føltes lang, dels fordi jeg vandrede alene og dels fordi det var første dag efter jeg ikke havde vandret i lang tid.
Første dag mødte jeg ingen andre pilgrimme og selv ved et meget besøgt kloster Valdedios, et kloster opført for ca. 1.100 år siden og selv i dag benyttet som kloster og kirke mødte jeg ingen.
Vandringen gik gennem dette grønne landskab med udsigt til De Kantabriske Bjerge hele dagen.
I Pola de Seiro gik jeg frem til byens albergue for at overnatte der. Det viste sig at være helt nyt og havde sædeles gode faciliteter.
Vi var kun 2 pilgrimme den nat. Udover mig var der en hollandsk pige i 30'erne - Thea - som var startet i Irun.
Hun var en special dame, der vandrede i nederdel, hvilket er temmelig usædvanligt.
Hun var ret interessant og havde vandret mange andre caminoer. Da vi var de eneste overnattende besluttede vi os for sammen at lave mad og spise på alberguet. Så vi fik faktisk en ret hyggelig aften og en meget rolig nat.
Det var en rigtig god start på vandringen.
Afstanden jeg tilbagelagde var ca. 29 km og det foregik først i finregn og senere overskyet og omkring 10 til 15 C - så ikke den bedste men heller ikke den værste start.

Skriv et svar