LONDON TO WALSINGHAM – DAG 13

Start ByCastle Acre – Fakenham
Dato19. september 2023
Vejr+13 C – +18 C overskyet / regn
Højdemeter op218 m
Højdemeter ned197 m
Sværhedsgradmoderat
Afstand tilbagelagt i dag24 km
Afstand tilbagelagt i alt310 km

Det er blevet koldt, blæsende, småregn af og til fra omkring middag til jeg tjekkede ind på The Crown Inn på markedspladsen i Fakenham. Før middag kunne jeg vandre i t-shirt og uldtrøje. Da det begyndt at småregne og blæse måtte jeg have den lange røde regnfrakke på. Første del af vandringen var som de tidligere dage en vekslen mellem grønne stier, smalle asfaltveje og markveje. Jeg vandrede igennem et par små byer og besøgte byens kirke, men der var ikke nogen butikker eller Inn’s, så ostemaden jeg fik smurt om morgene, måtte udgøre det for en frokost. Efter middag blev græsset vådt og da der faktisk ikke var noget som helst at besøge på resten af vandringen ind til Fakenham besluttede jeg at vandre 8 km på den lokale vej. Den var i øvrigt ikke særlig befærdet. Og på grund af de høje hegn langs vejen, føltes blæsten ikke så ubehagelig. Det er pudsigt, at de sidste par vandredage ofte ikke er særlig interessante, når du vandre til et pilgrimsmål. Det gælder både Santiago og Rom. Fakenham har i flere århundreder haft licens til at afholde ugentlig markedsdag og det er på torsdage. Der er flere Inn’s i byen på grund af der er markeder i byen. Jeg overnatter på The Crown Fakenham Inn, der ligger ud til markedspladsen og har i over 500 år haft licens til at udskænke øl m. v. til markedsgæster, bespiser dem og lade dem overnatte. Bygningens konstruktion og indretning vidner også om, at den har de mange år bag sig, men værelse og måltider fejler bestemt ikke noget. The Crown ligger skråt over for St. Poul og St. Peters Church, der var åben og hvor der inden for kirkedøren var stempel til pilgrimsmasset,

For overnatning i The Crown Inn Fakenham betalte jeg for overnatning inkl. morgenmad

Skriv et svar