DEN DANSKE PILGRIMSRUTE – 2022 – DAG 4

Start ByAllerød – Farum
Dato11. juli 2022
Vejr+15 C – +24 C sol / vind
Højdemeter op15 m
Højdemeter ned48 m
Sværhedsgradlet
Afstand tilbagelagt i dag15 km
Afstand tilbagelagt i alt71 km

Utrolig godt vejr, næsten for meget sol og varme. Dejligt, at der var skygge på skovvejen. Fra Allerød Station vandrede jeg ud af byen og gennem naturområdet omkring Allerød Sø, der nu er et lavvandet naturområde. som går over i Kattehale Mose. På vejen videre sydpå overså jeg en vejmarkering og jeg måtte at have vandret 2 km forkert. På rette vej igen mod Stavnsholt og videre mod Farum. Nå man vandre ind fra nord, kommer man igennem det ny Farum på et stisystem. Byen er delt af Hillerød Motorvej, hvor den vestlige del mod Farum Sø, er det gamle Farum. Man ser byens enorme udvikling på østsiden gennem tiden og det blev også et blik på Farum Arena, inden der vandres over gangbroen til vestsiden. Jeg havde til hensigt at vandre frem til Farum Kirke som ligger på bakketoppen i den gamle Farum Landsby. Derfor valgte jeg at vandre langs Farum Sø i skovkanten. Jeg var fremme ved middagstid og spiste den hjemmelavede sandwich på bænken ved kirken med udsigt over søen. Kirken var åben og det gav jo mulighed for et besøg i kirkerummet. Farum Landsby er en hyggelig afsondret del af den moderne del. Det ser man når man vandre derfra på Farum Hovedgade til Farum Station hvor jeg sluttede dagen.

Skriv et svar