CAMINO DE MADRID – DAG 1

Start ByMadrid til Tres Cantos
Dato30. april 2021
Vejr+10C -+18C sol – let overskyet
Højdemeter op171 m
Højdemeter ned89 m
Sværhedsgradlet
Afstand tilbagelagt i dag26 km
Afstand tilbagelagt i alt26 km
Normalt plejer jeg ikke at være i tvivl om hvor lagt jeg har vandret på en dag. Men idag er jeg det. Min nye GPS står på 32 km og 45 min tid i stop. Min gamle står på 26 km og 1t45min stop(??) . GoogleMaps har beregnet 24 km og mit antal skridt bliver omregnet til 29 km. Jeg har sikkert gået 2-3 km længere omvej en GoogleMaps beregningen. Så 26 km tror jeg er bedste gæt. Jeg overnatter i Tres Cantos uinteressant forstad til Madrid, men med udsyn til Sierra de Guadarrama, som jeg de næste dage skal vandre over i 1.800 m højde (det kan jo være jeg bliver nødt til at kravle over - hihi) 
Når men under alle omstændigheder en fornuftig begyndelse på vandringen med stort set hele vandring på fortov og cykelsti. Det er lidt hårdt for fødderne den første dag at vandre på et hårdt underlag hele dagen. 
At vandre ud af en storby er ikke altid så spændende og slet ikke, som her, når det så samtidig er tæt op ad en 6-8 sporet motorvej med myldretidstrafik en fredag. Og dertil horder af ældre mænd på cykler og i lycra på cykelstien.
Der vandres ret mod nord og med udsyn til bjergkæden Sierra de Guadarrama men ellers er det en forholdsvis flad vandring.
Tres Cantos er en forholds ny by, mest en forstad til Madrid og der er ikke meget at se i byen.
Jeg overnatter på hotel midt i byen og der er faktisk ikke mange overnattende. Det viser 3 værelser er booket.
Det ses i forbindelse med at hotellets brandalarm gik i gang og jeg hastede ned i receptionen, vor vi så stod og så at den stakkels receptionist ikke vidste sine levende råd for at få slået brandalarmen fra. Alarmen var åbenbart gået i fejl. Det lignede lidt et af Falty Towers bedste afsnit.
Hotellets restaurant var lukket og derfor måtte jeg i byen for at købe en pizza til aftens mad.
For overnatning inkl. morgenmad gav jeg € 64.

Skriv et svar