SAIN JAMES WAY – HJEMREJSE

Start ByReading Abbey – Bristol
Dato22. juni 2023
Vejr+14 C – +24 C sol / overskyet
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt117 km

Da jeg har planlagt at tage til Col de Somport for at vandre på Via Tolosana efter jeg nu har sluttet vandringen på Saint James Way, rejser jeg fra Bristol Airport til Toulouse Airport i dag. I går sluttede jeg i Reading med at vandre og rejser med tog til Bristol. Det tager ca. 1½ time for at overnatte, da jeg skal med EasyJet midt på formiddagen. Om aftenen den 21. for jeg lejlighed til at besøge Bristol og på min vandring fra stationen ind i centrum til mit overnatningssted, kommer jeg forbi en meget stor kirke, der nærmest har størrelse af katedral/basilika – St. Mary Redcliffe Church – som er beliggende lige uden for centrum før River Avon. Kirken er i nygotik stil. Efter besøget i kirken vandre jeg videre til Bristol Cathedral, som jeg ikke tidligere har besøgt indvendig på mine besøg i byen. Katedralen er i gotisk stil opført i 1100 tallet, som en af det fineste gotiske kirker i England.

Skriv et svar