OLD WAY – HJEMREJSEDAG

Start ByCanterbury til København
Dato11. november 2022
Vejr+14C sol overskyet
Højdemeter opn/n m
Højdemeter nedn/n m
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt177 km

Efter 2 dage i Canterbury var interessent for byen nu opbrugt og det var tid at vende hjem. Jeg har reserveret sæde i et Norweigan fly sidst på eftermiddagen fra Gatwick til København. For at komme til Gatwick rejste med toget fra Canterbury Station West til St. Pancras International station i London for der at skifte til ThamesLink til Gatwick Airport. Rejsen tager i alt ca. 2 ½ time. På dette tidspunkt af dagen er der travlt i lufthavnen med mange passagerer, men vi er forbi tiden med fly der ikke afgår til tiden. Så præcis den aftalte tidspunkt afgik flyet og var endda et kvarter tidligere i København før fastsat. Herfra kørte jeg hjem til Holbæk. Man må påregne at der bruges en dag på hjemrejse fra Canterbury.

Skriv et svar