TOLOSANA II – VANDREDAG 2

Start byLeguevin til Gimont
Dato7. juli 2020
Vejr+30C   sol / sol
Højdemeter op350 m
Højdemeter ned300 m
Sværhedsgradmoderat
Afstand tilbagelagt i dag34 km
Afstand tilbagelagt i alt57 km
Fra Léguevin og madras på gulvet til en hel lejlighed i Gimont med dobbeltseng og eget køkken på 1. sal midt i byen og 34 km imellem.
Jeg sov faktisk udmærket og spiste morgen mad for derefter ved 7 tiden at vandre ud.
Det var en solrig dag allerede fra morgenstunden. Vandringen ville blive på lokale småveje med lidt eller næsten ingen trafik. 
Vandringen vil kun gå gennem en enkelt  by. Landskabet der skal vandres igennem er dette bakkede landskab med de laaange bakker op og ned.
Vejen går forbi Grand Lac de L'Isle Jourdan, der er et stort fritidsområde for vandsport, der ligger ved byen af samme navn, hvor det er muligt at få noget at spise og drikke. 
Det var sol fra morgenstunden og det blev rigtig varmt længere op på dagen.
Det er landsbrugsland der vandres igennem, mange marker er med solsikker, der står i flot flor nu og vender deres hoved mod solen.
Det blev godt nok en lang vandringsdag, men det at finde egnede overnatningssteder i disse tider er lidt udfordrende. Derfor blev det den mindre handelsby Gimont, der lagde overnatningssted til på dagen.
Det blev til 9 timer på Via Tolosana i dag, 3 l vand og 2 halve fanta senere vandrede jeg ind i Gimont.
I Gimont ligger en større gotisk kirke - Eglise Notre-Dame opført i  det 14. århundrede - et mørkt kirkerum.
Gimont har et stort torv, der er delvist overdækket som anvendes til de ugentlige torvedage.
Mit overnatningssted er  en hel lejlighed i et renoveret byhus, hvor jeg har hele den øverste etage med stor opholdstue/køkken og separat soverum med dobbeltseng. Et god badeværelse. Så det er bare ud og få købt ind til aftensmad og morgenmad, da der nu er køkken til disposition.
Mit overnatningssted har jeg booket på Booking.com - Étape Gimontoise 32 - midt i byen. Jeg betalte € 55 for overnatningen.
Den eneste rengøring jeg skulle gøre var at vaske op efter jeg havde spist.

Skriv et svar