CAMINO PORTUGUÉS – DAG 21

Start byPontevedra til Caldas de Reis
Dato4. oktober 2016
Vejr+10 – +20C regn / overskyet
Højdemeter op180 m
Højdemeter ned180 m
Sværhedsgradlet
Afstand tilbagelagt i dag22 km
Afstand tilbagelagt i alt611 km
Jeg spiste tidlig morgenmad i hotellets bar. Typisk spansk morgenmad. Ikke særlig spændende men OK. Uden for hotellet ventede jeg på Andrea. Vi havde aftalt at vandre gennem og ud af byen kl. 8.30. det er jo mørkt på det tidspunkt på året. Sjovt nok havde flere andre pilgrimme fået den samme tanke, så vi var faktisk mange som vandrede ud af byen her i morgengryet.
Vejret var ikke  det bedste, det småregnede ind imellem og var småkoldt. Ved den første bar på dagens vandring var der lige pludselig trængsel, da alle skulle holde hvil og have noget at spise. Der kom nemlig en regnbyge så alle søgte ly indendørs. Da vi vandrede ud igen var regnen holdt op. Vandringen var overvejende på grus og skovveje hen over dagen. Gruppen vi nu vandre sammen med har aftalt at overnatte på et hotel, der ligger et par km uden for Caldas de Reis.
Jeg er ikke meget for at vandre i en større gruppe, det giver ofte at der er for meget støj og snak og der ikke vandres i et kontinuerligt tempo, der er for mange stop og pauser.
På den anden side er det da ganske hyggeligt at kunne snakke lidt sammen om alt og intet og høre om hvad ens medpilgrimme har af holdninger, hvorfor vedkommende er her lige nu og hvilken baggrund vedkommende har og kommer fra.
Om tiden går hurtige eller langsommere har jeg egentlig ikke lagt mærke til, men jeg foretrækker at kunne vandre i mit eget tempo og ikke være afhængig af andre.
Når men vi når til byen i mere eller mindre samlet flok og får os alle tjekket ind på hotellet. 
Vi er der relativ tidlig. Vi har aftalt nu hvor vi er Andrea, en posk pige, 4 irske mænd og mig at spise aftensmad sammen i hotellet restaurant.
Inden da har jeg tid til efter at have været i bad og vasket tøj, at vandre op i byen og et besøg i byens kirke og rundt i den.
Retur er der tid til at få en drink i baren sammen med de andre inden vi går ind til aftensmaden. det bliver et hyggelit måltid og en hyggelig aften, hvor snakken går mellem engelsk og tysk.

Caldas de Reis

Er en provinsby i den nordvestlige del af provinsen Pontevedra i Galicien. Byen har ca. 10.000 indbyggere og er grundlagt og er grundlagt tilbage i romertiden, da romerne regerede på den Spanske Halvø. Byen er ikke særlig interessant nu om dage.

Hotel Sena.  

Hotellet er et udmærket ** feriehotel med en stor udmærket restauration og pæne værelser. Ikke prangende men udmærket og pænt og rent. For overnatning inkl. morgenmad betalte jeg €34.

Skriv et svar