CAMINO PRIMITIVO – DAG 11

Start ByLugo til Ferreira
Dato3. juni 2014
Vejr+10C – 27C sol
Højdemeter op450 m
Højdemeter ned310 m
Sværhedsgradmedium
Afstand tilbagelagt i dag27 km
Afstand tilbagelagt i alt290 km
Efter denne skrækkelig nat var jeg ikke i noget godt humør og havde også noget svært ved at komme i omdrejninger. Vi var godt nok ude af alberguet lidt før kl. 7.00 og havde en omkring 27 km vandring foran os.
Da vi gik ud af byen var der kun en bar åben og vi troede vi der kunne få morgenmad, men nej, selvom den var åben så ville betjeningen først servere et kvarter efter. Det gad vi ikke vente på. Hvad der skulle vise sig at være lidt af en dårlig beslutning.
Vejret var der ikke noget at klage på - trods alt - 12-15C fra morgenstunden overskyet men tørt.
Men først efter ca. 10 km var der en åben bar - det er ca 2 1/2 times vandring uden at have fået noget i maven. Og når man så har sovet dårligt og er i dårligt humør så falder tempoet der vandres i. Så Reinhard og Niels gik i dag for sig selv og jeg gik noget efter. Men OK man skal jo heller ikke gnide sig op af hinanden hele tiden.
Vandringen i dag er udgangen af de barske bakker og ud i et mere lettere onduleret landskab.
Efter denne skrækkelig nat var jeg ikke i noget godt humør og havde også noget svært ved at komme i omdrejninger.
Jeg havde aftalt med Reinhard og Niels at jeg IKKE ville bo på alberguet vi kom til i Ferreira - der faktisk kun er alberguet og et Casa Rual.
Så jeg besluttede mig for at bo paa Casa Rual do Ponte. det blev det dyreste ophold på denne vandring.
Ikke fordi det kan siges at være dyrt at betale 54€ for et pænt rent og stort værelse med udsigt til en middelalderbro, få vasket og tørret alt sit tøj, spise en rigtigt godt aftensmåltid med en flot mikset salat, en dejlig ommelet med noget fantastisk fyld og noget rigtigt godt kød til og en rigtig god Santiago kage med creme fraiche, te, vin og vand til.
Og et flot morgenbord med fint brød (hjemmebagt) Zumo (pressede appelsinsaft natural) te, smør og marmelade.
Efter min aftensmad gik jeg over til de andre på alberguet og vi hygge os med vin og chips (der var nemlig en velassorteret bar i alberguet) til vi skulle slutte kl. 22.00. På alberguet fik de også aftensmad (3 retter) og morgenmad og betalte 23€.
Men jeg fik en god nats søvn som jeg havde behov for til vandringen næste dag.
I morgen vandre vi ind på den Franske Camino.

Skriv et svar