CAMINO DEL NORTE – HVILEDAG – VILALBA

Start ByVilalba til Vilalba
Dato13. september 2013
Vejr+20C sol
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt737 km
Liggedag i Vilalba - derfor er der ingen ny destination før i morgen.
Det er skønt med luksus her uden pa højsletten - Terra  Cha.
Byen er der nu ikke så meget at skrive hjem om, bortset fra, at den faktisk har en flot gammel bymidte med vagttårnet, et utrolig flot bytræ og en fin nyere plads, hvor de kommunale bygninger ligger omkring.
Bylivet er centreret omkring de nye plads. Handelslivet er noget mærkelig noget her ude på landet. Der er 2 lange hovedgader. Og ind i mellem liger der store og små butikker og supermarkeder. Nogle butikker har bare en dør til facade og når man så går ind, så er der 250 kvm butik inde bag ved. Nogle butikker er nye andre meget gamle. Jeg var inde får at få batterier til min GPS i en isenkræmmer.  Butikken lignede en fra 20'erne inden i med hylder med alskens beslag, som vi henter i Bauhaus. Boghandel er også noget for sig selv med alskens andet sælges der fra tøj til tasker til sko m.v.. Så man er alsidige.
Der er mange huller i facaderækken med lukkede butikker. Mange banker har nedlagt deres afdelinger. Men telefonbutikker, de er hvor som helst. Supermarkederne er også alsidige. Med både fiskeafdeling og kødafdeling.
En særlig slags butik ker som vi ikke ser hjemme er, en butik kun med frostvarer. Grønt, kød, fisk frossent og så isterning er køber man også fardigfrosne!!!!
Jeg kunne ikke få hotellets PC til at give mig adgang til at skrive  i min hjemmeside.
Så fandt jeg det lokale bibliotek, og der fungerede PC'en perfekt - men afmålt kun 1 time - så kunne jeg komme i morgen. Så på det lokale Kulturcenter - der var også PC'er men man måtte kun bruge den 1/2 time. Så kunne man komme om eftermiddagen yderligere 1/2 time.
Men så fandt jeg faktisk ud af, at hvis jeg brugte Firefox som styresystem, så kunne hotellets PC bruges. Så nu har jeg brugt den i 3 timer. og fået opdateret hjemmesiden til i dag. Hurra.
Nu hvor hjemmesiden er opdateret til i dag kan jeg igen slappe af.
Så nu vil jeg som de lokale beboere tage mig en siesta på et par timer og slappe rigtig godt af i dejlige omgivelser. Og så er der varme på værelset.
Jeg har også fået vasket alt mit tøj, så det er rent og pænt til resten af turen.

Skriv et svar