CAMINO DE MADRID – HENREJSEDAG

Start ByHolbæk – København – Madrid
Dato29. april 2021
Vejr+12C -+18C sol – overskyet / sol
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt0 km
Henrejsedagen startede med, at jeg rejste med regionaltoget fra Holbæk Station til Københavns Lufthavn.
Rejsen foregår jo under Cowid19 pandemien, så det er med pladsbillet i toget og nu rejsen herfra til ankomsten på det bookede hotel i Madrid - med mundbind på.
Jeg er færdigvaccineret for Cowid19 og har Coronapas med på rejsen. For at rejse ind i Spanien skal jeg have en Coronatest der ikke er er over 72 timer gammel og ikke tidligere end 48 timer før ankomst skal jeg have lagt mine oplysninger ind på en App Spain Travel Health, som jeg kan fremvise ved ankomsten i Aeropuerto Adolfo Suárez Madrid Baráez T 4.
København Lufthavn er en skygge af sig selv, de fleste butikker og restauranter er lukkede og der er ikke mange passagerer. Flyet til Madrid er ca. 3/4 fyldt i dag.
Jeg skal flyve med Iberia Express direkte fra København til Madrid en flyrejse på ca. 3 1/4 time. Flyet afgår og ankommer til tiden og jeg kommer uden problemer igennem sundhedskontrollen i Madrid Lufthavn og efterfølgende efter lidt leden finder jeg karrusellen med bagagen fra Købenavn. Madrid Lufthavn har ligeledes ikke så mange passagerer, som ved de tidligere gange jeg har været igennem den.
Fik hyret en taxa og blev kørt til det bookede hotel, der ligger tæt på Madrid Katedral og den lille kirke der er indviet til Sankt Jakob - der i øvrigt er liggende i Calle de Santiago.
Jeg ankommer sidst på eftermiddagen i Madrid. Byen har begrænsede restriktioner. Der skal bruges mundbind ude og inden og det kan tages af når man skal spise eller drikke, ellers er det obligatorisk at have på. Der er udgangsforbud fra kl. 23 til kl. 6.00. Men det får ikke indflydelse på mig. Udgangsforbuddet om natten ophæves først den 9. maj.
Der er livligt på hotellet og dets restaurant, hvor jeg senere spiser aftens mad.
Jeg tager en lille gåtur i kvarteret og frem til den lille kirke, så jeg ved i morgen når jeg skal vandre ud af Madrid, hvor startpunktet er og retningen jeg tage.
Hotellet jeg har booket overnatning på er Pestana Plaza Mayor Madrid. 
Overnatning inkl. morgenmad beløb sig til €140.


Skriv et svar