OLD WAY II – DAG 6

Start ByBattle til Winchelsea
Dato16. september 2022
Vejr+18 C – +20 C overskyet / sol
Højdemeter op124 m
Højdemeter ned196 m
Sværhedsgradlet
Afstand tilbagelagt i dag22 km
Afstand tilbagelagt i alt89 km

Dagen var kontrasten til i går. Noget af den hyggeligste og skønne vandring gennem et smukt grønt landskab på vej i efterårsfarver. Der var ikke mange meter på befærdet vej eller med asfalt. Jeg ved ikke hvor mange “kissinggates” jeg har åbnet og lukket, hegn, som skulle over, broer over små og større vandløb. Jeg har ikke talt alle de får, som jeg vandrede nær ved og som ikke gad flytte sig, hunde jeg har mødt og klappet, og høns som hyggede sig på gårdenes pladser og græskanter uden at blive skræmte. Jeg har vandret km efter km ud over marker og engdrag uden at kunne se en sti, men altid med en kissinggate ind til den næste mark eller skov. Det var en “walk in the park” i et dejligt tempereret vejr med sol gennem skyerne. Og hvor var der stille der ude i det grønne landskab. Ingen menneskeskabte lyde kun naturens. Og jeg så heller ikke eneste menneske derude. Og duft af et frodigt landskab kunne også bare nydes. Bakkerne var overkommelige i højde og mængde. Et par kirker blev det dog til på ruten. Battle kirke med udstilling af Battel Tapestry, syet i 2016, som billedbog af slaget i Hastings i 1066 og med inspiration fra Bayeux Tapestry. Westfield kirke var også åben og fik et besøg. Desværre var den normandiske kirke i Icklesham desværre lukket, så jeg fik ikke set, de udskæringer som pilgrimme der vandrede mod Santiago i tidens løb har udført på søjlerne i kirken. På det sidste højdedrag ved Hug Hill, hvor den gamle renoverede mølle står, var det en oplevelse at se ud over Den Engelske Kanal med udsigt mod Frankrig. Der er ikke så langt til Folkstone herfra. Lige nu spiser jeg en dejlig burger på Winchelsea Logde, som jeg overnatter på.

Skriv et svar