DEN DANSKE PILGRIMSRUTE – FYN SYD HENREJSEDAG

Start byHolbæk til Odense
Dato12. april 2024
Vejr+12C – +14C overskyet
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt0 km

Da jeg bor i lidt vest for Holbæk foretrækker jeg at køre i bil til Slagelse Station og parkerer der i de dage jeg er ude at vandre, når der startes i Odense. Skal jeg med tog fra Holbæk skal jeg skifte i Roskilde og om jeg kører til Roskile eller Slagelse er stort set det samme. Jeg valgte at overnatte på hotel i Odense centrum, selvom jeg faktisk skal starte pilgrimsvandringen i Blommens Lyst, der ligger ca. 6 km sydlig for Odense Centrum. senest jeg vandrede til Odense vandrede jeg de samme 6 km ind til centrum. Efter at være tjekket ind på hotellet, gik jeg en tur hen til St. Knuds Kirke i centrum, men den var for længst lukket for dagen. Ikke så langt fra ligger St. Albani Kirke, der til gengæld var åben og der var aftenmesse, der blev forrettet på Polsk.

Jeg havde booket overnatning på Milling Hotel Windsor ca. 300 m fra stationen og betalte for overnatning og morgenmad 836 DKK.

Skriv et svar