BIRGITTALEDEN – HENREJSEDAG

Start byHolbæk til Söderköping
Dato17. juli 2021
Vejr+32C sol/sol
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt0 km
Der er omkring 575 km fra mit hjem til Söderköping. Der er motorvej bortset de sidste ca. 75 km. Så jeg bruger ca. 5 1/2 time på transporten.
Jeg har planlagt at køre ind til Vadstena og på Pilgrimscentrum købe et pilgrimspas til Birgittaleden.
Jeg har booket overnatning på forhånd på et mindre hotel i Söderköping, hvor det er muligt at parkere min bil de efterfølgende 6 - 7 dage.
Det er et fantastisk vejr, bedre end da jeg kørte hjemmefra. Sol fra skyfri himmel da jeg ankommer sidst på eftermiddag.
Det er en skøn typisk svensk by med en gammel bydel mellem Skt. Larentii Kyrka og Götakanal Havnen i byen.
den  nye bydel ligger langs landvejen, der går gennem byen.
efter at have tjekket ind gik jeg en tur rundt i byen og besøgte Skt. Laurentii Kyrka og stemplede mit pilgrimspas med det første stempel, nu hvor jeg i morgen starter på min pilgrimsvandring på Birgittaleden.
Jeg er jo kommet til Østergötland i den svenske ferietid og der er utrolig mange feriegæster i byen. Det er også en rigtig petorisk lille by med havn og sluse som del af Götakanalen. Der er mange restauranter og overnatningssteder ellers er det campingvogne og husbiler, der står på parkeringspladserne.
Jeg overnatter på Hotel Lauranti og betalte SEK 1.095 inkl. morgenmad for overnatning i en pænt enkelværelse.

Skriv et svar