BIRGITTALEDEN SYD – DAG 4

Start ByGislöv til Trelleborg
Dato17. april 2022
Vejr+13 – sol / let vind
Højdemeter op19 m
Højdemeter ned50 m
SværhedsgradLet
Afstand tilbagelagt i dag8 km
Afstand tilbagelagt i alt82 km

Det er vist den korteste dagsvandring på en pilgrimsvej jeg har vandret. Den ville blive kort, da jeg kun skulle ind til Trelleborg, så jeg stod sent op. Efter at have spist morgenmad fra morgenmads buffetens overdådige udvalg på overnatningsstedet, vandrede jeg i dejligt solskin på den lokale sognevej ind til og i Trelleborg, hvor jeg vandrede gennem byen frem til den katolske kirke indviet til Skt. Katarina i Trelleborg. Jeg var fremme ved middagstid og det føltes som et passende sted at afslutte min pilgrimvandring for denne gang. Jeg ankom midt i Påskemessen, hvor den moderne runde og det meget lyser kirkerum med farverige vægmalerier var omgivelserne for den overfyldte kirke med troede af alle nationaliteter.

Jeg har nogle venner i Høllviken der ligger mellem Trelleborg og Malmø. Så jeg vandrede de 14 km fra Trelleborg til Høllviken, hvor jeg sammen med dem havde nogle hyggelige timer inden jeg stod på bussen fra Høllviken til Hyllie Station og med tog videre hjem til Holbæk.

Skriv et svar