OLD WAY – DAG 9

Start By Ham Street til Hyth
Dato7. november 2022
Vejr+10C – 15C let regn / overskyet
Højdemeter op129 m
Højdemeter ned143 m
Sværhedsgradlet
Afstand tilbagelagt i dag19 km
Afstand tilbagelagt i alt134 km

Jeg har overnattet mange spændende steder, men det er første gang, at jeg overnatter på et posthus. The Old Post Office Botique – i den gamle bydel i Hythe. Ombygget og indrettet med 3 værelser. Efter 19 km fra Ham Street til Hythe i delvis tørvejr, men med en del blæst, fordi jeg valgte at vandre på landevejen mellem byerne Stierne på marsken er alt for våde. Landevejen er meget bakket og med mange sving, men ikke særlig befærdet. Første stop var i en pub i Bilsington Jeg kom vist lidt tidligt for værten gik rundt i badekåbe og gjorde rent. Jeg fik dog noget at drikke og lånt toilettet. Flækkens kirke var derimod lukket. Midt ude i landskabet, så jeg dagens anden kirke, men vandre 3 km ekstra for at opleve, at kirken måske var lukket, havde jeg ikke rigtig lyst til. I Lympne, der er byen inden Hythe, vandrede jeg ind I den lokale pub for at spise frokost. Til stor morskab for nogle gæster skulle jeg have min røde lange regnfrakke af, min rygsæk og min blå regnjakke. Det tager også sin tid at vikle sig ud af alt det udstyr. Jeg fik menukortet og øjet fik lige set en ret jeg aldrig har set eller smagt før- lammelever – serveret med løgsovs, kartoffelmos, og grøntsager til. Himmel, hvor det smagte dejligt. Grise- og kalvelever har jeg ofte spist, men lammelever er bare rigtig lækkert. Prøv det engang. Hythe er en af de utallige engelske kystbyer der tiltrækker turister og feriegæster. Den ligger på en skråning ned mod kysten. Og når jeg vandrede ned til den var det med en flot udsigt over Den Engelske Kanal. På denne årstid er byen nærmest gået i dvale. Her nu, hvor det er mørkt før kl. 18 er hovedgaden mennesketomme og butikkerne lukkede. Det er et rigtigt dejlig sted jeg overnatter I til i morgen. I morgen bliver overnatningen på Broome Park Hotel – et Herregårdshotel med egen 18 hullers Golfbane og meget mere.

Skriv et svar