CAMINO INGLÉS – DAG 4

Start ByHospital de Bruma til Santiago de Compostela
Dato26. maj 2015
Vejr+40C sol
Højdemeter op350 m
Højdemeter ned450 m
Sværhedsgradkrævende
Afstand tilbagelagt i dag 42 km
Afstand tilbagelagt i alt123 km
Det er en af de varmeste dage på Camino Inglés. Det er rigtig varmt. Det er mindst +40C i solen. Og den bager fra en skyfri himmel. Og det bliver en lang dag. Jeg starter tidlig lige i solopgangen og nyder de første timers friskhed og kølighed. Landskabet er stadig dette bakkede landskab med spredt bebyggelse over alt enten som små flækker eller som enkelt huse/gårde. Det er rigtig bakket landskab, så derfor er der mange højdemeter på etapen. Og i varmen tager det på kræfterne og der bliver drukket meget vand. Heldigvis er der ikke langt mellem barerne, så det liver også til lidt mad og vin og mere vand på vandringen. Forstæderne til Santiago mødes næsten 10 km inden katedralen, så den sidste strækning bliver en form for byvandring. en vandring gennem de forskellige byggeperioder i byens udvikling. Jeg har booket overnatning på samme hotel i Santiago, som jeg for få dage siden boede på. Det er relativ nyt og en international hotelkæde. Så service og værelser er i top og det er restaurationen også, så jeg har valgt at spise i hotellets restaurant. I morgen er det så slut for denne gang. Jeg skal tilbage til hverdagen.

Skriv et svar