MEDJUGORJE – PILGRIMSFÆRD DAG 2

Start bySarajevo til Medjugorje
Dato21. juli 2014
Vejr+25C sol
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt0 km
Når jeg nu er i Bosnien og Sarajevo, må jeg tage et besøg i katolske Sarajevo Katedral - Katedrala Srca Isusova - indviet i 1889 og i den serbisk ortodokse katedral - Cathedral Church of the Nativity of the Theotokos - der er opført i 1870 og med nogle utrolig flotte ikoner opsat på væggene i kirken.
På rejsen rundt i Bosnien-Hercegovina besøgte jeg også den nordlige by Banja Luka og lagde et besøg omkring byen meget smukke kirke - Bogojavljenski Hram Orthodox Church, Banja Luka og byens nyeste moske.
På vejen mellem Sarajevo og Banja Luka kom jeg forbi en kirke/katedral/kloster, som endnu ikke var helt fuldført. Kirken er Nova crkva Svetog Ive. Kirken ligge ved byen - Podmilacje mellem Manja Luka of Sarajevo. Stedets gamle lille kirke er indviet til Sankt Jakob.
Den nye kirke, der nærmeste har størrelse af en katedral er ved besøget langt fra fuldført og her får man den rette fornemmelse af dels over hvor lang tid opførelse af et sådant kirkebyggeri tager og dels hvor imponerende mange ressourcer det tager i tid og midler. 

Skriv et svar