LONDON TO WALSINGHAM – HJEMREJSEDAG

Start ByWalsingham – Gatwick Airport
Dato21. september 2023
Vejr+12 C – +18 C overskyet
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt324 km

Havde jeg ikke haft guidebogen skrevet af Andy Bull – London to Walsingham Camino, havde jeg skullet bruge meget tid for at stykke en hjemrejse sammen, hvor slutmålet skulle være Gatwick Airport. Walsingham ligger i North Norfolk omkring 7 km fra den engelske Nordsø kyst. Personalet på Elham House, hvor jeg overnattede var også behjælpelig med at oplyse om transport fra Walsingham. Så det lykkedes at stykke en rejseplan sammen. Jeg skal rejse med den lokale bus Linje 36 Lynxbus, der køre fra King’s Lynn til Fakenham, der om morgenen afgår hver halve time. Jeg tager bussen der afgår fra den gamle brønd i Walsingham og kører over East Barsham til tovepladsen i Fakenham. Det tager ca. 20 min. Ved ankomsten til Fakenham skal jeg videre med buslinjen X29 til Norwich. Bussen til Norwich holder faktisk på samme busholdeplads, så det er at hoppe fra den ene bus til den anden. Rejsetiden er sat til 2 1/2 time. Årsagen til den lange rejsetid er, at bussen er lokalbus og holder ind på samtlige stoppesteder på vejen frem til Stationen i Norwich. Så det er en lidt trættende rejse. For at komme videre til Gatwick Airport skal jeg rejse med tog via Cambridge, hvor jeg skal skifte til TamesLine. Rejsetiden tid til togskifte i Cambridge er på ca. 3 timer og et kvarter. Som så ofte med togtransport – ja så er der forsinkelser og i dag er det så fordi der er sket signalfejl på linjen fra Cambridge til Gatwick Airport Station, hvorfor der må skiftes til en anden toglinje i Cambridge end planlagt. Jeg skal nu vente på toget til Royston, hvor jeg så igen skal skifte tog. De 2 togskift og ventetid på stationerne forlænger rejsetiden med næsten 1 time, så jeg er først i Gatwick Airport ved 17. tiden mod ved lidt før kl. 16. Det betyder imidlertid ikke noget, da jeg først skal med fly næste formiddag. Jeg har booket overnatning på Sofitel i lufthavnen.

Skriv et svar