CAMINO ARAGONÉS – DAG 6

Start ByUndués de Lerda til Izco
Dato15. april 2012
Vejrhagl / storm
Højdemeter op300 m
Højdemeter ned320 m
Sværhedsgradmoderat
Afstand tilbagelagt i dag31 km
Afstand tilbagelagt i alt155 km
Søndag vandrede vi til Izco endnu en lille camino by. Turen er den længste vi har vandret 31,3 km. I Sangüesa blev vi alle væk fra hinanden. Men pludselig var vi alle samlet ved den lokale gamle middelalder kirke. Så gik vil alle til søndagsmesse. Det var en god oplevelse. Bagefter gik det 9 km op ad bakke - altså flere bjerge - forstås - og så gik det på grusvej og sti. Ca. 5 km før Izco gik vejret helt amok - stormvejr og skybrud. Jeg var våd fra inderst til yderst - den irriterende poncho hjælp ikke en sk.... Imidlertid var det et rigtig hyggeligt albergue ude i ingenting. Vi måtte selv lave aftensmand sammen med 2 italienere. De forstod ikke et pluk andet end italiensk. Men vi forstod alligevel hinanden. Så det blev en god dag, især fordi vi kunne tørre vores tøj og sko.

Skriv et svar